Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Vanghelie mușcă din PSD: 6.000 de oameni într-un Congres

Vanghelie - ziaruldeinvestigatii.ro

Marian Vanghelie a anunțat, joi, la Parlament, că în aproximativ trei săptămâni va organiza la Sala Palatului un congres al unei noi miscari politice de stanga, intalnire la care vor participa 6.000 de persoane.

"Suntem un grup destul de mare, un grup de sprijin din PSD, pe unii i-am gasit in PSD, sunt mai vechi decat sunt eu si altii care au 10 ani, 15 ani in PSD, sunt oameni care reprezinta sindicatele, oameni din consiliul general al Bucurestiului, cei care reprezinta Parlamentul. In urmatoarea perioada o sa avem o intalnire de 6.000 de oameni, o sa facem un Congres la Sala Palatului in aproximativ trei saptamani sa vedeti cati colegi sunt in PSD. Am avut discutii cu lideri de partid care au infiintat partide noi, cu lideri de partid care sunt in Parlament, dar o sa avem discutii publice", a spus Vanghelie.

Alaturi de Vanghelie au participat la conferinta de presa circa 17 persoane, dintre care 3 deputați și președintele Partidului Dreptatii Sociale, Ion Sasu.

"In urmatoarele zile veti vedea mai multi parlamentari, am avut discutii cu multi oameni politici de cand am iesit din arestul preventiv, le multumesc celor care au venit la mine acasa", a mai spus el.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.