Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepremierul Vasile Dâncu spune ce s-a discutat despre remanieri

poza guvern

Vicepremierul Vasile Dâncu a declarat, marţi, că nu s-a discutat despre remanieri în Guvern, arătând că solicitările partidelor privind remanierea unor miniştri au avut loc din cauza "unor inabilităţi comunicaţionale ale unor colegi din Guvern".

"Nu am discutat în acest moment despre remanieri. De altfel discutăm încontinu, împreună cu premierul Dacian Cioloş, despre evaluări, despre performanţă. Vedeţi că avem un plan de priorităţi pe care îl urmărim tot timpul şi care este pus pe site-urile ministerelor, pe site-ul Guvernului, cu priorităţile, cu urgenţele, cu lucrurile pe care le avem de făcut. Deci se poate urmări foarte clar fiecare ce face în această situaţie. Sigur că, în funcţie de evaluări, se poate face asta, dar, în acest moment, noi nu am discutat niciodată despre remanieri", a spus Dîncu, la Realitatea tv.

Citește și: BĂTAIE groaznică între 5 femei în trafic: De la ce a pornit totul / VIDEO

El a adăugat că zvonurile despre remanieri apar ciclic, cam din 3 în 3 luni.

"Ştiu că partidele din Parlament, mai ales cele care se consideră de opoziţie, o cer mai adesea. De cele mai multe ori s-a întâmplat din cauza unor inabilităţi comunicaţionale ale unor colegi din Guvern. Poate sunt şi oameni foarte tineri, oameni care sunt specialişti în domeniul lor, dar nu au vorbit foarte mult public, în mass-media. A trecut doar puţină vreme, sunt doar patru luni de când unii dintre colegii mei au ieşit în spaţiul public şi fac aceste munci complicate care înseamnă o muncă de ministru, o muncă de secretar de stat. Şi cred că pe măsură ce avansează în timp o să vedeţi că sunt tot mai bine implementaţi", a adăugat Dâncu.

Citește și: Dai din picioare când stai jos sau înainte de somn? Vezi de ce boli suferi

Întrebat în legătură cu unele declaraţii controversate ale miniştrilor agriculturii şi sănătăţii, Dîncu a arătat că "ambii miniştri sunt specialişti foarte buni, dar câteodată specialiştii sunt cinici".

"Câteodată dau senzaţia că normalitatea cu care se referă la un domeniu care pe noi, ceilalţi din societatea civilă, ne îngrijorează cu adevărat, ei se referă profesional, scot bisturiul şi spun (...) adevărul", a mai spus Dâncu.

Citește și: Facebook face o schimbare majoră: Anunțul lui Mark Zuckerberg

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.