Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta face DEZVĂLUIRI despre metodele lui Liviu Dragnea, atac și la Mihai Tudose: 'Metoda lui Don Livio e folosită de orice şef impus de el'

evz.ro
ponta dragnea

Deputatul Victor Ponta consideră că, din cauza "abuzurilor" şi a "lipsei de perspectivă", piloţii şi personalul navigant al TAROM au ajuns să îşi caute refugiu în companiile private.

" 'Agenturili Străine' sunt de vină - când e Soros ocupat! Metoda lui Don Livio de la Teleorman văd că este folosită de orice şef impus de el la vreo instituţie sau companie guvernamentală! TAROM nu este TELDRUM!!! Şi când impui la conducere 'profesioniştii marca Dragnea - Cuc' e normal să ai pierderi uriaşe şi să duci Compania spre prăpastia de care am ferit-o cu greu în ultimii ani! Piloţii şi personalul navigant îşi caută refugiu în companiile private sătui de nepotismul, abuzurile şi lipsa de perspectivă din ultimele luni. Cumpărăm cu preţuri umflate aeronave refuzate de alte firme concurente, lansăm proceduri de achiziţie la care nu participă niciun partener serios, pierdem sloturi şi pasageri, minţim oamenii cu viitoare zboruri pe care niciun specialist nu ştie cum să le facă profitabile, punem în management şi în Consiliul de Administraţie alţi 'cuci' din Giurgiu", a scris Victor Ponta pe pagina lui de Facebook.

Citește și: Directorul general al Tarom dă din casă. Cine ar vrea ca Tarom să dispară

În context, acesta susţine că premierul Mihai Tudose ar fi trebuit să reacţioneze şi să adopte măsuri mai din timp.

"Când premierul Tudose se uită pe cifre şi intră în panică, dăm vina pe 'forţe străine'! Iar rezultatul o să fie un dezastru - degeaba ne dorim noi să avem TAROM, dacă nu zboară direct în Brazilia, este doar o altă vacă de muls pe termen scurt! Mihai Tudose vrea să facă ceva azi! Foarte bine - deşi eu cred că trebuia să facă de ieri!", a afirmat Ponta.

Citește și: O nouă modificare a Codului Rutier aduce amenzi usturătoare: Ce trebuie să verifice șoferii înainte de a pleca la drum .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.