Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta îl ÎNȚEAPĂ pe Vasile Blaga: Își cam merită SOARTA

facebook
victor ponta

Ponta este de părere că dosarele scoase în faţă de DNA în cazuri precum cel al lui Vasile Blaga sau cele preconizate a fi deschise pentru Liviu Dragnea sau Călin Popescu Tăriceanu sunt scenarii menite să deturneze atenţia de la absenţa unui program de guvernare al partidelor.

"Eu nu ştiu ce a făcut Blaga acum 7-8 ani. Dar, dacă a făcut ceva rău, se ştia de acum un an sau de şase luni. Cred că Blaga stătea în drumul marelui proiect PNL condus de tovarăşa Gorghiu şi atunci l-au dat cu brutalitate deoparte şi nu-mi pare rău pentru el. Că îşi cam merită soarta. Că de un an de zile îi plăcea asta cu dosare, denunţători, lăuda. Până is-a întâmplat şi lui. La fel se întîmplă un lucru Şi anume Dragnea, Tăriceanu, liderii opoziţiei... citim în ziare că urmează să fie chemaţi la DNA pentru dosare de 10 -20 de ani.

Citește și: Scheleții din dulapul Alinei Gorghiu: Dezvăluiri șocante

Victor Ponta nici nu vrea să audă de vreo alianță cu rivalii de la PNL. Fostul premier spune că are promisiunea PSD că această alianță nu se va produce.

"În urma discuţiilor cu Dragnea şi cu conducerea PSD, eu sunt convins acum că PSD nu va face alianţă cu PNL să-l pună premier pe Cioloş. Dacă aş fi avut această bănuială, nu aş fi candidat la PSD, ci la alt partid. Dar sunt convins că nu mai există niciun fel de posibilitate. Aşa cum eram convins în aprilie-mai că se lucra la Cotroceni ca viitorul guven să fie condus de Cioloş cu guvern PSD-PNL", a declarat Victor Ponta, la România TV.

"Eu cred că PSD nu va face o asemenea greşeală şi am încredere că Dragnea şi conducerea se vor bate şi eu mă voi bate în campanie ca PSD să aibă voturi cât mai multe şi să facă guvern cu ALDE. Indiferent cât de mari ar fi presiunile, PSD nu va face guvern cu PNL. Nu sunt prezicător, dar aşa cum i-am văzut pe liderii PSD, pe Dragnea, cred că în acest moment nu mai există nicio variantă ca PSD să se pună la remorca PNL şi a lui Cioloş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.