Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Klaus Iohannis, noi GAFE cu explicarea celor 6 case

iohannis

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, nu mai încetează seria gafelor pe tema celor 6 case pe care le deține. După gafa cu ”ghinionul”, cei din PNL i-au produs un filmuleț lui Klaus Iohannis, în care să explice totul cu temele făcute de acasă. Filmulețul este distribuit în rețeaua neoficială a partidului, pe rețelele de socializare.

Chiar și în aceste condiții, Klaus Iohannis nu a reușit să ofere niște explicații credibile. În interviul pentru Gândul, Klaus Iohannis nu își amintea nimic: câți bani lua pentru meditații, cât au costat casele sau alte detalii esențiale.

Acum, Klaus Iohannis avansează un preț modic pentru o singură casă: 35.000 de euro. Este singura cifră pe care și-o aduce aminte Klaus Iohannis, care încearcă să explice că piața imobiliară din Sibiu este una atipică.

Klaus Iohannis a lucrat doar la stat în ultimii 25 de ani (profesor, inspector școlar, primar), așa că nu a avut zeci de afaceri, ca să nu mai țină minte niște sume pe care le-a cheltuit, la un moment dat.

După vizionarea filmulețului se ridică o întrebare legitimă: cum să nu-ți aduci aminte cât te-a costat achiziționarea unei case?

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.