Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alia Shawkat, actrița care joacă în serialul 'Arrested Development', i-a cucerit inima lui Brad Pitt după divorț

Celebrity Insider
Brad Pitt

Divorţul dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie a marcat o perioadă de expectativă în rândul fanilor actorului american, care în ultimul timp a fost văzut la braţul unei colege de profesie, Alia Shawkat, cu 25 de ani mai tânără ca el şi care joacă în serialul "Arrested Development", relatează online ziarul spaniol AC, potrivit AGERPRES.

La trei ani după un divorţ dureros şi o lungă bătălie în tribunale, se pare că Brad Pitt şi Angelina Jolie au întors pagina.

Mulţi fani urmăresc acum îndeaproape fiecare mişcare a actorului şi orice apropiere a sa de o reprezentantă a sexului frumos.

În urmă cu câteva luni, Brad Pitt era văzut în compania creatoarei de bijuterii Sat Hari Khalsa, alături de care schimbase gesturi drăgăstoase şi venise însoţit la prezentarea filmului său "Ad Astra".

De data aceasta, cea aleasă este o colegă de profesie, Alia Shawkat, cu 25 de ani mai tânără ca el, şi alături de care a fost văzut în cel puţin trei ocazii.

Citeşte şi: VIDEO Imagini absolut ȘOCANTE din vasul în care 14.000 de oi au fost LĂSATE captive vreme de 3 zile de autoritățile române

Prima dată cei doi au fost văzuţi împreună la premiera piesei de teatru, "A Play is a Poem" din Los A?ngeles, în luna septembrie.

În octombrie, ei au vizionat împreună spectacolul "The New One", ocazie cu care au şi pozat împreună pentru fotografi.

Iar în aceeaşi lună au vizitat galeria Wilding Cran, unde activista Meral Melika le-a mulţumit pentru sprijin şi a postat pe contul său imagini alături de cei doi actori.

Shawkat este, pe lângă actriţă, şi o reputată activistă pentru drepturile femeilor şi este cunoscută drept una dintre muzele cinematografiei indie.

Îi place foarte mult arta - chiar a expus unele lucrări ale sale în galerii din diferite oraşe ale lumii - şi muzica, un hobby căruia se dedică în timpul său liber.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.