Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANCHETĂ la IPJ Cluj: un polițist e acuzat că a lovit cu o rozetă din metal un bărbat/ Omul legii a depus și el plângere

www.sokant.ro
politia nu treceti

E scandal la IPJ Cluj, după ce un om al legii a fost acuzat că a lovit un alt bărbat. Un polițist de la Serviciul de Investigații Criminale al IPJ Cluj este acuzat că a lovit în față, cu o rozetă din metal, un bărbat. Fapta ar fi avut loc în timpul unei altercații într-un local din comuna Mărișel. Poliția verifică incidentul. Polițistul reclamat nu s-a lăsat și  a depus și el plângere, conform Mediafax.

Citește și: NEBUNIE în Justiție din cauza pensiilor speciale: Grefierii își ÎNTRERUP activitatea din 27 ianuarie

Reprezentanții IPJ Cluj au declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că și polițistul acuzat a depus plângere, în condițiile în care în local a avut loc o altercație între mai multe persoane.

„În urma unui incident produs pe raza localității Mărișel, în care ar fi fost implicat și un coleg de-al nostru, conducerea IPJ Cluj a dispus efectuarea unor verificări pentru clarificarea tuturor aspectelor și luarea măsurilor care se impun. Conform primelor date, într-un local public din apropierea pârtiei de ski a avut loc o altercație între mai mult persoane. În urma acesteia, un polițist aflat în timpul liber, precum și alte persoane ar fi suferit leziuni. Polițistul implicat a depus plângere”, au spus reprezentanții IPJ Cluj.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că polițistul este agent în cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Cluj.

„Polițistul este acuzat de un bărbat din local că ar fi fost lovit cu un box metalic în timpul altercației, astfel că a suferit mai multe fracturi la nivelul feței, fiind internat în spital. Se fac verificări sub toate aspectele”, au spus sursele judiciare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.