Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angel Di Maria și-a anunțat plecarea de la Juventus Torino

calciomercato.web
Di maria

Mijlocaşul argentinian Angel Di Maria şi-a anunţat marţi plecarea de la echipa italiană de fotbal Juventus Torino, pentru care a evoluat în sezonul trecut, devenind astfel jucător liber, informează EFE.

Di Maria (35 de ani), campion mondial cu selecţionata Argentinei în 2022, a sosit la Juventus în vara trecută, după ce şi-a încheiat contractul cu formaţia franceză Paris Saint-Germain.

În 37 de meciuri disputate pentru "Bătrâna Doamnă", jucătorul sud-american a marcat opt goluri şi a oferit patru assist-uri, în toate competiţiile.

 

 

 

 

 

 

"Am ajuns la finalul unei etape dificile şi complicate. Plec cu liniştea că am dat totul pentru a ajuta clubul să continue să câştige titluri, dar nu a fost posibil. Plec cu acel gust amar de an nu fi reuşit, dar cu fericirea de a lua cu mine mulţi prieteni din acest vestiar minunat din care am făcut parte", a scris Di Maria pe contul său de Instagram.

Plecarea fostului jucător al echipelor Real Madrid şi Manchester United vine la o zi după ce compatriotul său Leandro Paredes a anunţat, la rândul său, că nu va continua la Juventus, urmând să se întoarcă la Paris Saint-Germain, club cu care se află în continuare sub contract.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.