Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arnold Schwarzenegger îl 'termină' pe Donald Trump: 'Ai stat ca un biet molâu, fără coloană vertebrală, ca un biet sclav'

ziare.com
arnold schwarzenegger

Fostul guvernator al Californiei Arnold Schwarzenegger (republican) l-a atacat dur luni pe preşedintele american Donald Trump, spunând că liderul de la Casa Albă s-a purtat ca un sclav care i-a făcut vânt cu evantaiul preşedintelui rus Vladimir Putin la conferinţa lor de presă, ''jenantă'', ce a avut loc în aceeaşi zi, la Helsinki, relatează The Hill, potrivit Agerpres.

''Ai stat acolo ca un biet molâu fără coloană vertebrală, ca un biet sclav care făcea vânt cu evantaiul'', a declarat Schwarzenegger într-un videoclip postat pe Twitter, adresându-se direct lui Trump. ''Mă întrebam când aveai de gând să-i ceri un autograf sau să faci cu el un selfie, sau ceva de felul ăsta'', a adăugat el. 

În înregistrarea sa video de 45 de secunde, Schwarzenegger îl acuză pe Trump că a atacat comunitatea serviciilor de informaţii şi Departamentul de Justiţie pentru că a refuzat să denunţe amestecul Rusiei în alegerile prezidenţiale americane din 2016. 

''Eşti preşedintele Statelor Unite. N-ar fi trebuit să faci aceasta. Ce-i cu tine?'', a mai spus Schwarzenegger, cunoscut şi pentru rolurile sale în filme precum Terminator.

Citește și: Meryl Streep și Cher s-au sărutat la premiera filmului 'Mamma Mia! Here We Go Again'

Schwarzenegger, care s-a născut în Austria, a întrebat apoi ce s-a întâmplat cu ''cuvintele puternice'' rostite în timpul Războiului Rece de către fostul preşedinte american Ronald Reagan. 

''Ce s-a întâmplat cu cuvintele puternice şi cu fermitatea lui Ronald Reagan când s-a aflat lângă Zidul Berlinului şi a spus 'Domnule Gorbaciov, dărâmaţi acest zid'? Ce s-a întâmplat cu toate acestea?'', a întrebat Schwarzenegger înainte de a încheia videoclipul cu un oftat adânc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.