Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE Autorităţile din Veneţia caută un 'idiot': A sărit de pe o clădire cu trei etaje

Autorităţile italiene îl caută pe un bărbat care a sărit de pe o clădire cu trei etaje într-un canal din Veneţia, joi, imagini care au devenit virale, relatează CNN. Șocant este că bărbatul a sărit pe burtă, iar faptul că a supraviețuit poate fi considerat un miracol.

Primarul Veneţiei, Luigi Brugnaro, a notat în social media că bărbatul, “un idiot”, ar trebui să primească “un certificat de prostie şi multe lovituri”. “Încercăm să îl identificăm ca să îi denunţăm şi pe el şi pe prietenul lui de jos care a făcut filmuleţul cretin pentru social media”, a adăugat primarul, scrie news.ro.

În filmuleţ se poate vedea cum un bărbat sare în canal de pe o clădire. Primarul a trimis poliţia la clădirea respectiivă pentru a se stabili cum a fost posibil ca bărbaatul să pătrundă în clădirea rezidenţială privată şi să se urce pe acoperiş.

“Şi-a riscat viaţa sărind, dar este un delincvent. Ei nu înţeleg pericolul pe care îl creează. Ce se întâmpla dacă trecea atunci o barcă pe acolo?”, a afirmat Brugnaro.

Brugnaro a făcut un apel către cei care văd filmuleţul să ajute la identificarea persoanei. În plus, el le-a cerut oamenilor să nu aprecieze filmuleţul în social media.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.