Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul Gheorghe Piperea anunță NOI INTERESE ascunse ale lui Florin Cîțu, care stau în spatele desființării Direcției Juridice a MF

Gheorghe Piperea

Avocatul Gheorghe Piperea scoate la iveală noi motive care ar fi stat în spatele deciziei ministrului de Finanțe, Florin Cîțu, de a desființa Direcția Generală Juridică din cadrul ministerului Finanțelor. Cîțu a dizolvat direcția care ar fi trebuit să se judece cu părinții său pentru un teren retrocedat.

"Câțu a desființat Direcția Generală Juridică din Ministerul Finanțelor. În afară de faptul că gestul devoalează un frumos conflict de interese și un drăguț abuz în serviciu, căci MF se judecă în niște litigii cu părinții lui Câțu, mai e și “amănuntul” că respectiva direcție selectează, controlează și supraveghează avocații care reprezintă Statul român in arbitrajele internaționale.

Citește și: Acuzații GRAVE: Florin Cîțu a DESFIINȚAT un departament din Ministerul de Finanțe care trebuia să se judece cu părinții săi

Alea pe miliarde de dolari. Măsura vine tocmai la timp, pentru că se pregăteau niște controale de la Curtea de Conturi în legătură cu modul în care fuseseră atribuite acele contracte cu avocații.

Lucruri fantastice se întâmplă pentru toți românii. Mă rog, cel puțin pentru unii dintre ei...", scrie Piperea pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.