Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ la Roland Garros! Serena Williams NU S-A MAI PREZENTAT la meciul cu Maria Șarapova: S-a accidentat - VIDEO

serena williams

Jucătoarea americană Serena Williams, accidentată la muşchii pectorali, s-a retras de la Roland Garros înaintea meciului cu Maria Şarapova, din optimile competiţiei, astfel că rusoaica se califică în sferturi.

"Din nefericire, am probleme la muşchii pectorali. Acum, nu pot servi, deci ar fi foarte dificil să pot juca. Sunt foarte dezamăgită. Puteam să petrec mai mult timp cu familia mea, dar am ales să particip la acest turneu. E o situaţie foarte dificilă pentru mine. Nu am mai simţit niciodată aşa ceva în viaţa mea. E foarte dureros. Am suferit aproape orice tip de accidentare de-a lungul carierei, dar nu şi pe această", a transmis Serena, care era aşteaptată să intre pe Philippe Chatrier pentru a 22-a confruntare directă cu Maria Şarapova.

Citește și: Simona Halep a făcut ravagii la Roland Garros! A bătut-o fără drept de apel pe Elise Mertens și și-a asigurat un cec impresionant

Serena Williams urma să o întâlnească pe rusoaica Maria Şarapova într-un meci de pe arena Philippe Chatrier. Rusoaica Maria Şarapova obţine, astfel, calificarea în sferturile de finală, unde va juca fie împotriva lui Garbine Muguruza, fie împotriva ucrainencei Lesia Ţurenko.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.