Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ca în filmele cu proști - Protestele disperării, instigarea pe Facebook și pușca militienească/ Opinie

codrut loredana

Sute sau zeci de de mii de transportatori și fermieri, căci nimeni nu știe cifre exacte, protestează în marile orașe din România. La TV vedem cordoane de jandarmi, oamenii urlă în stradă că sunt lăsați să moară de foame, poliția face dosare penale de pe Facebook și stă cu pușca pe mașini! Suntem bine la cap? Eu zic că nu!

Protestatarii și fermieii se plâng că uu mai au bani de rate, nu mai au bani de RCA și nu mai au cui să își vândă producția. Muncesc, produc și vând la prețuri de nimic unor companii care ambalează și vând de trei ori mai scump! Cui? NOUĂ! Noi plătim pâinea mai scumpă, produsele aduse mai scump din cauza taxelor! Asta în timp ce producția internă se exportă la prețuri de nimic. Ce vedem azi la televizor nu e o telenovelă. Plata se face din buzunarele noastre. Nimicirea economiei naționale ne costă direct. Ce știre îi arde pe români în acest weekend? Cafeaua de dimineață e biciurea organismului! Bravo, stimat popor!

Fermierii ăstia din stradă produc pâinea pe care o mâncăm noi! Protestele legitime ale fraților noștri care nu mai au ce mânca sunt deturnate mai ceva ca în manualele de manipulare! Ba apar steaguri cu Rusia, ba apar politicieni dornici de campanie electorală,  ba nu știu ce protestatar a fost membru PSD, orice, orice pentru ca totul să fie aruncat în derizoriu și oamenii ăstia să fie transformați în simpatizanți ai Rusiei!

În timp ce tara arde, Guvernul ....negociază, dar nu prea are cu ce! Răspunsul autorităților la cererile protestatarilor? Revendicările trebuie să fie aprobate de Comisia Europeană! Oricine îndrăznește să spună că o chestiune internă cum e economia națională trebuie reglată intern e acuzat că e cu Putin și e împotriva UE. Popcorn, vă rog. Și, poate, niște Xanax!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.