Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Câinele erou: Ciobănescul german Teba l-a descoperit pe bărbatul care a ucis două femei în Satu Mare

animalzoo.ro
caine politie

Bărbatul suspectat de omorârea a două femei în Bârsăul de Sus, județul Satu Mare, a fost identificat cu ajutorul câinelui de urmă Teba, de la IPJ Maramureș, care i-a dus pe anchetatori la locuința acestuia.

Surse judiciare au declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că Teba, o cățea ciobănesc german, a fost instruită la Centrul Chinologic din Sibiu al Poliției Române.

„În cazul dublei crime de la Bârsăul de Sus, s-a solicitat ajutorul polițiștilor de la IPJ Maramureș pentru a interveni la cercetările la fața locului. Astfel, câinele de urmă Teba, împreună cu conductorul său, au fost trimiși la locul faptei. Teba a luat urma și i-a orientat pe anchetatori spre locuința suspectului, astfel că acesta a putut fi dus la audieri și, ulterior, reținut și arestat. Teba, ciobănesc german, are aproape 4 ani, este de la început la IPJ Maramureș, de când era pui, fiind instruită la Centrul Chinologic din Sibiu al Poliției Române”, au spus sursele citate.

Împreună cu conductorul ei, Teba a obținut titlul de „Cel mai bun echipaj canin al Poliției Române”.

Două femei, de 53 și 65 de ani, au fost ucise marți, într-o casă din Bârsăul de Sus, lovite în cap de mai multe ori. Bărbatul bănuit că le-a omorât pe cele două femei a fost arestat preventiv joi seara de magistrații Tribunalului Satu Mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.