Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campanie de împădurire, marca PSD: zeci de mii de stejari, plantați în câteva ore în toată țara

impadurire tsd

Ministrul Apelor și Pădurilor, Adriana Petcu, coordonatorii Ligii Tinerilor Ecologiști Social-Democrați, deputații Aida Căruceru, Ovidiu Popa și Alexandra Plesură precum și Claudiu Pisică, secretar TSD Brăila, au plantat peste 7.000 de puieți de stejar pedunculat pe o suprafață de 1,4 hectare de pădure în județul Giurgiu, în cadrul acțiunii “Tinerii Împăduresc România” la care au mai participat alți peste 100 de membrii TSD.

Campania “Tinerii Împăduresc România” se va întinde pe o lună de zile, acțiunea din Giurgiu desfășurându-se în paralel cu activități de împădurire din alte județe ale țării. În acest răstimp, zeci de mii de puieți vor fi plantați în toate județele României de către Liga Tinerilor Ecologiști Social-Democrați.

Sunt mândră că alaturi de Ministrul Apelor si Padurilor, doamna Adriana Petcu, de colegii mei parlamentari și de tinerii ecologiști social-democrați am demarat actiunea de împădurire, în primul rând pentru a putea demonstra că politica înseamnă fapte, și nu vorbe. Se vorbește mult despre ecologie, dar se face foarte puțin. Acțiunea noastră, a tinerilor, de împădurire se dorește a fi un semnal pentru toți decidenții majori, de la Președinte, până la fiecare parlamentar, semnal de avertizare că viitorul ne aparține nouă, tinerilor, iar noi și copii noștri avem nevoie de păduri și pe viitor. Cei care exploatează astăzi lemnul în România trebuie să se gândească și la ce pun în loc, iar dacă ei nu vor face acest lucru, să știe că noi, Tinerii Ecologiști Social-Democrați, suntem cu ochii pe ei.

content-image

content-image

content-image

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.