Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CFR Cluj transferă din Finlanda. Fotbalistul de 27 de ani a început fotbalul la academia celor de la Manchester City

Inquam Photos - George Călin
Inquam CFR Cluj supercupă

Clubul de fotbal CFR Cluj l-a transferat pe mijlocaşul ghanez Nana Boateng, cel care a evoluat ultima oară în Finlanda, la KuPS Kuopio, fosta noastră adversară a grupării ardelene din play-off-ul ediţiei trecute a Europa League.

"CFR 1907 Cluj anunţă transferul mijlocaşului ghanez Nana Boateng. Fotbalistul de 27 de ani a început fotbalul la academia celor de la Manchester City, iar în ultimul sezon a jucat în Finlanda, la fosta noastră adversară din play-off-ul UEFA Europa League, KuPS Kuopio. Îi urăm bun venit şi multă baftă în tricoul vişiniu", informează site-ul oficial al grupării ardelene, conform agerpres.

Nana Boateng a debutat la echipa din ţara sa natală, Right to Dream Academy, fiind recrutat apoi la vârsta de 17 ani de clubul englez Manchester City. El a jucat la echipele Under 18, Under 21 şi Under 23 ale grupării din Manchester, pentru ca ulterior să evolueze la Stromsgodset IF (Norvegia), Colorado Rapids (SUA) şi KuPS Kuopio (Finlanda).

Boateng este al patrulea transfer realizat de CFR Cluj de la instalarea antrenorului Dan Petrescu, după Juan Emmanuel Culio, Mihai Bordeianu şi Florin Ştefan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.