Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Vîlceanu, din tabăra lui Ludovic Orban, trece la AMENINȚAREA adversarilor: 'O să fie și mai interesant'

Facebook
vilceanu-dan-pnl-gorj

”Măcelul” din PNL este abia la început, îi avertizează Dan Vîlceanu, liderul PNL Gorj, pe cei din tabăra ”reformiștilor”, cum a numit-o Rareș Bogdan, care a ieșit la atac și a cerut demisia lui Ludovic Orban. Robert Sighiartău vrea și el ”capul” șefului său, dar Vîlceanu, din tabăra Orban, îi amenință că totul este abia la început și o să apară dezvăluiri și despre ”reformați”.

”O să vedem tot felul de acuzații de la parte la alta. După ce vom vedea și candidații la Congres, o să fie și mai interesant. Eu nu m-am așteptat ca într-o negociere politică o să iei tu tot, că ești frumușel, iar ceilalți nimic. Sau că s-au așezat la masă proștii și deștepții. Eu nu am niciun fel de nemulțumire. Da, îl susțin pe domnul Orban, trebuie să rămână la conducerea PNL.

Citește și: Patru asociații de magistrați condamnă dur desființarea SIJJ și revenirea la DNA a competențelor de anchetare a judecătorilor și procurorilor: ‘Este o amenințare clară la adresa independenței individuale a acestora’

Din echipa de negociere nu a făcut doar Ludovic Orban, ci și Rareș Bogdan, și Robert Sighiartău. Dacă ar fi să fie cineva supărat pe negocieri, eu ar trebui să fiu supărat pe ei, nu ei între ei.”, a spus Dan Vîlceanu, luni seara, la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.