Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniele De Rossi, fostul mare jucător al celor de la AS Roma, s-a deghizat pentru a urmări din galerie meciul Roma-Lazio

www.goal.com
Daniele de Rossi

Daniele De Rossi, fostul mare jucător al celor de la AS Roma, retras din activitate la începutul acestui an, a ales să se deghizeze pentru a putea urmări derby-ul cu Lazio, de duminică, direct din galeria fostei sale echipe, anunță MEDIAFAX.

Fostul căpitan al celor de la AS Roma le-a promis fanilor că va reveni pe Stadio Olimpico, la un moment dat, pentru a urmări un meci al fostei sale echipe direct din galerie. De Rossi a ales să meargă chiar la cel mai important joc al sezonului, derby-ul cu Lazio, într-o manieră total neobișnuiă, scrie Corriere Dello Sport.

Citește și: O nouă lovitură încasată în plin de Liviu Dragnea

Campionul mondial din 2006 s-a folosit de o perucă, un nas fals, un fes cu AS Roma și mult machiaj pentru a nu fi recunoscut de fanii din galeria intitulată "Curva Sud".

Imaginile cu întreg procesul de deghizare au fost făcute publice pe Instagram de Sarah Felberbaum, soția lui De Rossi, care a scris: "Iată ce se întâmplă când soțul tău decide să se infiltreze în pentru a-și îndeplini visul și a vedea derby-ul! Am pierdut o după-amiază întreagă, ore de machiaj, i-am speriat pe copii, dar, la final, și el a fost fericit ca un copil. Te iubesc!".

Daniele De Rossi (36 de ani) și-a dedicat aproape întreaga carieră celor de la AS Roma. Mijlocașul a evoluat la prima echipă a celor din capitala Italiei în perioada 2002-2019, iar ultimele șase luni le-a petrecut în Argentina, la Boca Juniors, de unde s-a retras din activitate la începutul acestui an. La Roma, De Rossi a jucat în 616 meciuri, câștigând două Cupe și o Supercupă a Italiei. El a făcut parte din naționala Italiei care a cucerit Campionatul Mondial din 2006.

Citește și: #Rezist, solicitare către Klaus Iohannis: Vă transmitem această scrisoare pentru a vă semnala o mare nedreptate pe care Guvernul României o face .

Meciul dintre AS Roma și Lazio, disputat duminică, la care a participat De Rossi din galerie, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, în runda cu numărul 21 din Serie A.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.