Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosarul „Colectiv”, retrimis la DNA

colectiv

Curtea Militară de Apel Bucureşti a decis astăzi ca dosarul în care au fost trimişi în judecată doi foşti angajaţi ai ISU Bucureşti să fie retrimis la DNA.

În acest proces sunt judecați George Matei și Antonina Radu, cei doi pompieri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență București acuzați că au verificat clubul Colectiv fără a-și informa superiorii și fără a lua măsurile legale în privința respectării normelor PSI.

Potrivit Digi 24, săptămâna trecută Curtea Militară a judecat solicitările Ministerului de Interne şi ale Antoninei Radu, una dintre cele două persoane cercetate în acest dosar, care au contestat prima decizie prin care s-a dispus respingerea excepţiilor şi începerea judecăţii.

Sursa citată mai scrie că 120 de persoane au depus la Tribunalul Militar București cereri pentru a se constitui părți civile și solicită daune morale și materiale în dosarul Colectiv.

63 de persoane au murit și peste 200 au fost rănite în urma incendiului petrecut la sfârșitul lunii octombrie, în Clubul Colectiv din Capitală.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.