Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România NU a depășit Ungaria la PIB pe cap de locuitor - Radu Soviani: Trebuie să fii complet cretin

www.paginademedia.ro
Radu Soviani

Premierul interimar a postat, vineri seara, un mesaj în care spune că România a depășit, în premieră, Ungaria la Produsul Intern Brut (PIB) pe cap de locuitor. În mai puțin de 5 minute, Cîțu a primit peste 100 de mesaje în care internauții îl iau peste picior.

„În premieră, România a depășit Ungaria la PIB pe cap de locuitor. Vestea bună este că va depăși și Polonia, așa cum anunță Banca Mondială. Desigur, pentru asta trebuie să menținem ritmul actual”, spune, vineri, pe Facebook, premierul interimar, Florin Cîțu.

Acesta se laudă și spune că este un nou semnal că măsurile luate au fost cele potrivite, chiar și în perioadă de criză sanitară.

Analistul Radu Soviani spune că la mijloc e vorba de minciuni.

"Trebuie sa fii complet cretin sa minti cu date verificabile. Sau dus cu piramida. Un romanas de pe la fundatia Caesar vine si minte, pe date verificabile, ca Romania a depasit ca PIB/capita Ungaria. Un alt baietas, premier demis, vine si intareste minciuna. Zice Florin: ,,In premiera, Romania a depasit Ungaria la PIB/cap de locuitor. Vestea buna este ca va depasi si Polonia…” Ni-no-ni-no….Pai, daca ne uitam pe site-ul bancii mondiale si nu in gura unui baietas vedeam asa: În 2020, Romania a avut un PIB/capita de 12.896 de dolari. Iar Ungaria, 15.899 de dolari. Prin urmare, singura locatie în care Romania a depasit Ungaria ca PIB/cap de locuitor este la Spitalul de Nebuni. #nimicpentrupopulatie", scrie Radu Soviani pe site-ul său, unde postează și grafice care arată datele oficiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.