Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea: 'Nicușor Dan ține penali în funcții publice'

Facebook/ Nicusor Dan
Nicusor Dan

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea îl acuză pe Primarul Capitalei, Nicușor Dan, că nu a anunțat schimbarea din funcție a șefei Administrației Spitalelor (ASSMB), după ce Oana Sivache a fost pusă sub control judiciar.

„Director penal ținut în funcție de primarul general! Dubla măsură trebuie să înceteze. Nici o persoană acuzată de luare de mită nu poate lucra în continuare ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Ați uitat sloganul “fără penali în funcții publice”?! Sau se aplică doar pentru “penalii” din alte partide, mai puțin USR?!”, a scris Firea, joi, pe Facebook.

„Au trecut ore bune de când directoarea generală a Administrației Spitalelor a fost pusă sub control judiciar de procurorii DNA pentru luare de mită. Tot de atât timp Nicușor Dan tace! Chiar dacă procurorii i-au interzis Oanei Sivache să se apropie de instituția pe care a condus-o, primarul general nu anunță vreo decizie personală luată în cazul directoarei susținută până în pânzele albe de Vlad Voiculescu, președintele USR București”, a adăugat fostul primar general.

Șefa ASSMB este acuzată că a primit mită

Directorul general al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), Oana Sivache, este acuzată de procurorii DNA că ar fi primit mită de la managerul Spitalului Colţea, Ioan-Bogdan Furtună, constând în plata chiriei şi a utilităţilor pentru un imobil din Bucureşti pe care aceasta l-ar fi ocupat împreună cu familia.

Sivache a negat toate acuzațiile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.