Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gașca Zurli se schimbă din temelii: Ce planuri are Mirela Retegan cu celebra trupă

Facebook
Gasca Zurli

Gașca Zurli, trupa iubită de copii, se pregătește să își mărească familia! Mirela Retegan, cunoscută drept „Tanti Prezentatoarea”, a dezvăluit că trupa se pregătește să primească un nou membru.

Deși au avut parte de plecarea a trei actori importanți din echipă, proiectul Zurli merge înainte fără probleme și are planuri mari pentru viitor. Este o veste minunată pentru fanii trupei și se anunță proiecte strălucitoare în continuare. Mirela Retegan ne-a împărtășit aceste vești cu emoție și entuziasm, conform Click.ro.

”Pentru următoarea perioadă, avem planuri ambițioase de a organiza evenimente mari în 269 de orașe, concentrându-ne pe localitățile mai mici. Îmi propun să vizitez toate cele 311 orașe din România până la aniversarea a 20 de ani a Zurli, care va fi pe 12 octombrie 2026. Astfel, am încă un an și jumătate pentru a atinge acest obiectiv.

În ceea ce privește echipa noastră, avem în plan să introducem un nou personaj în spectacol. Acesta se va numi Doctorița Inimioara și va debuta în toamnă. Scopul acestui personaj este să îi familiarizeze pe copii cu mediul medical și procedurile necesare atunci când se îmbolnăvesc. Această schimbare reflectă dorința noastră continuă de a aduce inovație și bucurie în viața copiilor.

Zurli este într-o evoluție constantă și nu ne oprim din a ne îndeplini misiunea de a aduce zâmbete pe fețele copiilor.

Când mă simt copleșită, uneori îmi dau seama că am nevoie de o pauză, așa cum spune și Maya, fiica mea. Uneori îmi permit să plec pentru o perioadă și să îmi reamintesc cât de mult îmi place ceea ce fac. Alteori, îmi amintesc că în afară de moarte, există puține lucruri pe care nu le putem încerca măcar o dată, așa că îndrăznesc să îmi urmăresc visele și să îmi asum prețul muncii pe care trebuie să o depun.

În ceea ce privește viitorul apropiat, nu mai am frici sau temeri, de când eram în jurul vârstei de 20 de ani. Am trăit atât de multe experiențe în viață, încât acum, dacă mâine viața mi s-ar încheia, aș fi recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit. Sunt extrem de încrezătoare și entuziasmată de ceea ce aduce viitorul. Este o binecuvântare să fiu primită cu brațele deschise în întreaga țară și să călătoresc pe Valea Jiului după Paște. Imaginați-vă microbuzele colorate și muzica Gașca Zurli răsunând prin toate geamurile în timp ce colindăm zona. Mă simt binecuvântată și recunoscătoare pentru toate lucrurile minunate pe care mi le-a dăruit Dumnezeu și pentru oamenii minunați pe care i-a adus în calea mea” a declarat Mirela Retegan pentru sursa mai sus menționată.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.