Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali pune antrenor nou la FCSB, după înfrângerea cu Rapid: Edi Iordănescu urmează să semneze

fanatik.ro
gigi becali

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, marţi, că i-a acceptat toate condiţiile antrenorului Edward Iordănescu, pentu ca acesta să devină noul antrenor principal al echipei.

”Acum i-am făcut contractul lui Edi. A rămas să semneze. I-am acceptat toate dorinţele. Nu am de ce să mă mai bag la echipă, oricum titularii se ştiu, iar de schimbări... ştie el mai bine ca mine", a declarat Becali, pentru Digi Sport.

Marţi dmineaţă, referindu-se la informaţiile privind numirea sa la FCSB, Iordănescu a transmis următorul mesaj pe Facebook: "Nu am dat declaraţii publice şi nu am o poziţie oficială referitoare la informaţiile din spaţiul public din ultima perioadă. Toate la timpul lor. Pentru moment chiar nu am ce să anunţ/comunic. Vă rog să mă înţelegeţi şi respectaţi poziţia. Orice informaţie pe surse sau eventuala a mea din spaţiul public, este asumata de cine produce ştirea !! O zi bună."

FCSB a început sezonul cu Dinu Todoran pe bancă, iar formaţia a fost eliminată în primul tur preliminar al Conference League de Şahtior Karagandi, iar în campionat ocupă lcoul 4 după cinci etape, cu opt puncte, după CFR Cluj, care are 15 puncte, şi după Rapid şi FC Botoşani, cu câte 13 puncte, informează News.ro.

Ultimul rezultat al FCSB a fost înfrângerea, scor 0-1, suferită duminică, în derbiul cu nou-promovata FC Rapid.

Edward Iordănescu a antrenat ultima dată echipa CFR Cluj, până la finalul seoznului trecut, când a reuşit să câştige campionatul. El a plecat din Ardeal, deoarece conducătorii clujenilor nu i-au îndeplinit condiţiile pentru a-şi prelungi contractul.

Edi Iordănescu a mai antrenat echipele ASA Târgu Mureş, Pandurii Târgu Jiu, ŢSKA Sofia, Astra Giurgiu şi Gaz Metan Mediaş.

El a mai negociat cu Gigi Becali în 2018, dar cele două părţi nu au ajuns la un acord atunci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.