Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lazăr nu va fi ultimul! Banda Dragnea-Voiculescu lichidează magistrații curajoși

george mioc

Printre numeroasele „calități” ale domnului Dan Voiculescu, turnător notoriu al Securității, care și-a dat rudele pe mâna aparatului de represiune, se află și aceea că e răzbunător. Foarte răzbunător. A hăituit-o pe Camelia Bogdan, judecătoarea curajoasă care l-a băgat la pușcărie, până când a dat-o afară din magistratură. Iar când aceasta a câștigat la Înalta Curte și a anulat sancțiunea excluderii, hienele turnătorului Felix s-au năpustit din nou asupra ei și au exclus-o din nou din magistratură. Acum, doamna Camelia Bogdan așteaptă rezultatele noului proces pe care l-a deschis la Înalta Curte.

Știți la fel de bine ca și mine că acest caz nu este singular. De câteva luni, hienele pesediste sunt puse pe linșaj împotriva tuturor magistraților care le opun rezistență:

 

  • Pe doamna Kovesi au scos-o de la DNA și continuă să o hăituiască și să o amenințe, ar vrea să o vadă dată afară din Parchetul General.
  • Miercuri, a fost rândul procurorului general Augustin Lazăr.
  • Vor urma și alții. Poate tânăra procuroare Alexandra Lăncrănjan de la DNA, cea care gestionează dosarul TelDrum. Poate judecătorii de la Înalta Curte care l-au condamnat pe Dragnea. Sau orice alt magistrat pe care mafia pesedistă a pus ochii.

 

Știți ce ar fi făcut un președinte curajos, miercuri, când Dragnea s-a dus la Cotroceni însoțit de cele mai jalnice figuri din partidul său? Ar fi numit-o pe doamna Kovesi consilier prezidențial, ar fi adus-o la „consultările” cu PSD și ar fi lăsat-o să le spună mafioților, în față, tot ce era de spus. Cu riscul să  iasă fugind din sală după cinci minute!

Ce ar mai putea să facă, acum, un președinte curajos? Să refuze să semneze decretul de revocare a procurorului general Augustin Lazăr. Îl vor suspenda și vor declanșa referendumul de demitere? Vă spun că PSD n-are curajul să facă așa ceva! De ce? Fiindcă poporul ar fi alături de un asemenea președinte curajos. Nu am nici un dubiu că ar fi un vot masiv anti-PSD, iar valul unei asemenea victorii ar avea efecte asupra alegerilor din 2019 și 2020.

Dar, bineînțeles, vorbim despre un președinte curajos, de un președinte inteligent și creativ, de un președinte care caută soluții în momente de criză. Domnul Iohannis e foarte departe de aceste calități. Domnia-sa a devenit mai fricos și mai penibil decât Emil Constantinescu. Care este ultima realizare a domnului Iohannis? A tras sforile ca Parlamentul European să nu voteze o rezoluție de condamnare a permanentului atac al guvernării PSD împotriva Justiției.

Mai clar: domnul Iohannis s-a dus la Strasbourg, la începutul acestei săptămâni, ca să-l ajute pe Liviu Dragnea! Sunt convins că, la acel moment, știa că va urma decapitarea lui Lazăr.

Dragi prieteni, nimic nu poate fi mai rău decât regimul Satanei de Teleorman. Dar acest regim s-ar fi prăbușit în urmă cu multe luni, dacă nu avea susținerea lui Klaus Iohannis. Țineți minte acest avertisment: dacă domnul Iohannis va fi reales președinte în 2019, va ajuta – pe față sau subteran, direct sau indirect – Ciuma Roșie să câștige alegerile din 2020. Cine nu e uselist în PNL ar trebui să regândească asocierea cu domnul Iohannis. Este o asociere perdantă pentru orice om cinstit!

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.