Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leo Messi a stabilit o nouă bornă istorică

Radu Pop
messi

Leo Messi a stabilit o nouă bornă istorică după ce a devenit campion în acest sezon cu PSG. El a ajuns la 43 de trofee în toată cariera și l-a egalat astfel pe brazilianul Dani Alves în topul celor mai titrați fotbaliști.

În plus, Messi a ajuns la 496 de goluri la nivelul echipelor de club, fiind cel mai bun marcator din istoria celor mai bune campionate din Europa. Fără niciun dubiu, cel mai important trofeu din cariera lui Messi este Cupa Mondială câștigată anul trecut cu naționala Argentinei. El mai are în palmares 4 trofee de Champions League, 10 titluri în La Liga și 2 în Ligue 1.

Cele 43 de trofee cucerite de Messi în carieră

  • 1x FIFA World Cup
  • 1x Copa America
  • 1x Finalissima
  • 4x UCL
  • 3x Club World Cup
  • 10x La Liga
  • 2x Ligue 1
  • 3x UEFA Super Cup
  • 7x Copa Del Rey
  • 8x Spanish Super Cup
  • 1x French Super Cup
  • 1x U-20 WC
  • 1x Olympic Gold

FC Barcelona și Al Hilal luptă pentru transferul lui Messi

Sunt însă șanse mari ca Leo Messi să plece de la PSG în această vară, conform informațiilor publicate în presa internațională. Jurnaliștii străini scriu zilnic despre interesul unor cluburi pentru starul argentinian, iar echipele care îl doresc cel mai mult sunt Al Hilal din Arabia Saudită și FC Barcelona.

Potrivit cotidianului Mundo Deportivo, FC Barcelona îi oferă lui Messi un contract pe doi ani și un salariu stagional de 22 de milioane de euro. FC Barcelona are însă nevoie și de acordul La Liga pentru a parafa această înțelegere, din speranța de a respecta planul de fezabilitate. În schimb, Al Hilal a mărit oferta făcută lui Messi, de la 400 la 500 de milioane de euro pe sezon, conform informațiilor publicate în presa din Spania.

Transferul lui Messi reprezintă un subiect pe care se poate miza pe NetBet pariuri fotbal, unde un transfer la orice club din Arabia Saudită are cota 2.00, iar unul la FC Barcelona are cota 2.25. O mutare la Inter Miami are cota 10.00, la Manchester City are cota 13.00, la Chelsea are cota 34.00, aceeași cotă fiind și o mutare la Napoli. Transferul trebuie să fie realizat până la data de 3 septembrie. Netbet este una dintre cele mai mari agentii de pariuri online din Romania, iar pe langa pariurile clasice acestia ofera si sectiunea de live bet.

Mbappe rămâne la PSG

Dacă Lionel Messi este foarte aproape de plecarea de la PSG, nu același lucru se va întâmpla și în cazul lui Kylian Mbappe. Starul francez a anunțat, după câștigarea titlului, că va rămâne pe Parc des Princes și în sezonul următor. El a pus astfel punct speculațiilor care au apărut în ultima perioadă în presa internațională.

”Întotdeauna mi-am dorit să câștig și să marchez istoria campionatului. În ciuda ambiției mele, nu am crezut întotdeauna că pot câștiga atât de repede. Sunt foarte fericit. Nu trebuie să neglijăm acest titlu care ne permite să fim propulsați în vârful fotbalului francez. Suntem foarte mândri, facem parte din echipa care a făcut istorie la PSG. Nu vorbim despre viitorul meu? Mult mai bine. Sunt fericit, am contract, anul viitor voi fi aici și voi fi foarte fericit”, a declarat Mbappe, conform Goal.com.

De asemenea, Mbappe i-a transmis un mesaj de mulțumire și lui Lionel Messi pentru contribuția pe care a avut-o la evoluția sa din acest sezon. ”Aș dori să îi felicit pe colegii mei de echipă și pe jucătorii de la Lens care au avut un sezon superb. Pe Jonathan David care a marcat o mulțime de goluri. Îi mulțumesc lui Leo Messi care mi-a permis să am acest sezon", a comentat Mbappe.

Cotele publicate în acest rezultat pot suferi modificări în orice moment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.