Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LISTA celor 5 prezidențiabili PSD, dezvăluită de Codrin Ștefănescu: 'Toți au șanse să intre în turul 2. Congresul să-l aleagă pe cel mai iubit'

codrin stefanescu

Fostul secretar general PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat luni, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, că în partid există o listă cu 5 nume de potențiali candidați PSD la alegerile prezidențiale, după ce Robert Negoiță a spus că partidul nu are șanse și Gabriela Firea a refuzat să ofere posibile variante PSD la prezidențiale.

„Robert Negoiță spune că trebuie să ne rezolvăm problemele grave din interiorul partidului. Asta este corect, trăim momente foarte grele, se vade clar o lipsă maximă de autoritate și suntem puțin dezbinați. Legat însă de faptul că nu avem nicio șansă la prezidențiale, aici nu sunt de acord absolut deloc cu dl Negoiță. Și pentru că dna Firea a refuzat să dea o listă cu eventualii prezidențiabili din PSD ofer eu public câteva variante. Avem oameni care se poate bate și oricare din ei va intra în turul 2 la alegerile prezidențiale, sunt oameni iubiți de electoratul nostru și au o șansă foarte mare în toamnă. O să dau câteva nume: Liviu Pleșoianu, Olguța Vasilescu, Șerban Nicolae, Eugen Teodorovici și Gabriela Firea”, a declarat Codrin Ștefănescu pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Social-democratul a adăugat că în Congresul PSD partidul trebuie să-l voteze pe acela care este cel mai iubit dintre cei 5.

„Importante sunt două lucruri. Ca oricare dintre aceștia să-și asume candidatura, să-și dorească să intre în această bătălie. Doi: Congresul din 29 iunie să aleagă pe cel mai bun și pe cel mai susținut dintre ei, e foarte important ca delegații la Congres să-și exprime opinia și să stabilească cine dintre toți aceștia este cel mai îndrăgit. Dacă ai susținerea din interiorul partidului, șansa pentru turul 2 este foarte mare”, a indicat fostul secretar general PSD.

Citește și: Robert Negoiță aruncă în aer PSD: Există în interior o părere cvasiunanimă că șansele la prezidențiale sunt aproape nule .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.