Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Chirilă ia bani de la un primar PSD: Se duce la Constanța, să cânte pe banii contribuabililor, după ce a criticat partidul și guvernul

Inquam Photos - George Călin
Inquam Tudor Chirilă

Tudor Chirilă este unul dintre cei mai critici artiști ai PSD și a profitat de toate ocaziile pentru a ataca Guvernul și a cere demiterea. El a contestat modul în care PSD face politică și cheltuie banii publici, dar asta nu îl împiedică să accepte banii dați de un primar PSD din bugetul local. Este vorba despre edilul din Constanța, Decebal Făgădău, care l-a chemat pe Chirilă să cânte pe litoral, alături de alți artiști. Loredana, Smiley, Carla’s Dream, Cargo şi Vama sunt printre artiştii şi trupele care vor concerta la acest sfârşit de săptămână în Piaţa Ovidiu din Constanţa, în cadrul Festivalului One, care se desfăşoară timp de patru weekenduri în oraşul de la malul mării, potrivit news.ro.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanţa, noi concerte vor avea loc în cadrul Festivalului One la acest sfârşit de săptămână.

Astfel, vineri, în cadrul Magic Nights, pe scena din Piaţa Ovidiu vor urca Loredana şi Mandinga.

Petrecerea continuă, sâmbătă seară, la Kiss Energy, cu show-urile pregătite de Liviu Teodorescu, Fly Project, Mario Fresh, Vanotek, Smiley şi Carla’s Dream, iar Timpuri Noi, Cargo şi Vama sunt trupele care vor concerta duminică seară.

Citește și: Un deputat PMP redepune un proiect-bombă, în plin scandal legat de cazul Caracal - Autoritățile primesc ultimatum până la 1 septembrie să ia măsurile necesare

În cele trei zile, spectacolele încep de la ora 20.00.

Festivalul One se desfăşoară timp de patru weekenduri, acesta fiind cel de-al doilea sfârşit de săptămână în care turiştii şi constănţeni pot asculta artiştii preferaţi.

Accesul la toate concertele este gratuit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.