Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban DINAMITEAZĂ PSD înainte de moțiunea de cenzură: Mă ÎNDOIESC că toți parlamentarii PSD vor vota

Inquam Photos - George Călin
Inquam Ludovic Orban Parlament

Premierul Ludovic Orban consideră că moţiunea de cenzură pe care PSD a anunţat că o va depune nu va fi votată, nici măcar toţi parlamentarii PSD nefiind sigur că vor participa la şedinţă. Orban spune că nu toți parlamentarii PSD doresc alegeri anticipate. Mai mult, , conform News.ro.

Premierul a fost întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă, dacă consideră că va trece moţiunea de cenzură pe care PSD şi UDMR au anunţat că o vor depune şi a spus: ”Eu mă îndoiesc că toţi parlamentarii PSD vor veni să voteze cu mic cu mare această moţiune de cenzură pentru că intrăm în procedură de anticipate”.

Citește și: În plin SCANDAL pe împrumuturi, Rareș Bogdan SARE în apărarea lui Florin Cîțu: 'Așa am găsit economia României'

Orban a afirmat că parlamentarii PNL susţin Guvernul şi măsurile pe care acesta le ia, astfel încât ”PNL nu va vota nicio învestire de Guvern” şi se va ajunge la anticipate.

Premierul afirmă că mai mult de jumătate dintre parlamentarii PSD nu se vor mai regăsi în viitorul Parlament, motiv pentru care nu vor fi fericiţi să voteze moţiunea şi să se ajungă la anticipate.

”Mă îndoiesc că se vor bucura foarte tare parlamentarii PSD să-şi termine mai repede mandatele”, a mai spus premierul, care a reiterat ideea că PNL ”nu va vota nicio moţiune”.

Orban a mai spus că şi dacă moţiunea de cenzură nu va fi votată se va intra în procedură pentru alegerile anticipate, dar a refuzat să precizeze dacă va demisiona sau nu.

Miercuri, Guvernul îşi va asuma răspunderea pe legea care prevede alegerea primarilor în două tururi de scrutin, iar PSD şi UDMR au anunţat că vor depune moţiune de cenzură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.