Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Miron Mitrea explică ce rol joacă în echipa Vioricăi Dăncilă: Eu am încredere că poate câștiga alegerile

miron-mitrea

Fostul ministru, deputat și coordonator de campanii electorale la PSD, Miron Mitrea, a revenit în zona politică, în calitate de consultant al Vioricăi Dăncilă, în campania electorală pentru alegerile prezidențiale. Contactat de STIRIPESURSE.RO, Mitrea ne-a explicat că el este consultant benevol, iar rolul său va fi strict unul legat de campania electorală, fiind rugat de mai mulți foști colegi din PSD să ajute cu experiența acumulată în decursul altor campanii electorale.

Citește și: BOMBĂ - Miron Mitrea revine pe cai mari: a fost recuperat de Viorica Dăncilă

”Nu cred că am luat decizia să revin în politică efectiv și nu știu dacă o voi lua. În această campanie sunt un consultant benevol pentru doamna Dăncilă și echipa din jurul dumneaei, pe teme care țin de campania electorală.

Mai mulți colegi m-au rugat, dat fiind că este o campanie mai dificilă, să ajut cu sfaturi, dată fiind experiența mea. Evident că am discutat și cu doamna Dăncilă, ea fiind candidatul.

Doamna Dăncilă este un candidat foarte, foarte motivat și este cel mai onest candidat dintre toți. Eu nu doar că am încredere că va ajunge în turul II, cred că doamna Dăncilă are capacitatea de a câștiga aceste alegeri prezidențiale.”, a declarat Miron Mitrea, pentru STIRIPESURSE.RO.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.