Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Tatoiu, IZOLATĂ pe o insulă de Paște: Cum a vopsit ouăle și cine i-a făcut cozonac

showbizreport.ro
monica tatoiu

Monica Tatoiu este izolată pe o insulă de Paște. Este primul an când nu este acasă de Sărbătorile pascale. A plecat la începutul lunii martie într-o vacanță, însă din cauza pandemiei de coronavirus nu s-a mai putut întoarce acasă. Departe de casă a găsit totuși puterea să se bucure de Sărbători, anunță romaniatv.net.

Monica Tatoiu a povestit că este primul an în care nu este acasă de Paşte. Chiar dacă este departe de ţară, a vrut să simtă spiritul sărbătorilor pascale.

Vezi și: Un nou simptom asociat cu COVID-19! Observația virusologilor: Unii pacienți sunt confuzi, până în punctul în care nu mai ştiu unde se află, nici în ce an

"Am luat biletele sa vin in concediu in martie cu un an înainte cum fac de 3 ani înainte de Pasti. Am plecat pe 16 amrtie si cand am ajuns aici Franta a decretat că toata lumea sta in casa. Se fac cinci saptămâni de cand sunt aici, niciodata nu mi-am imaginat ca pot sa nu fac Pastele acasa", a declarat Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu a găsit o soluție pentru a improviza o masă de Paște cât de cât tradițională. Pentru că nu a găsit vopsea pentru ouă a improvizat, a vopsit ouă cu tempera, vopsea folosită la petrecerile copiilor. Un italian i-a ajutat cu cozonacii.

Citește și: Streinu Cercel, avertisment în plină criză de COVID-19: 'Mă aștept ca în următoarele 5-10 zile să avem o problemă'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.