Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan încă se luptă cu problema apei calde în București: promite pentru următorii 4 ani

Facebook
Ludovic Orban Nicușor Dan

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, susține că Primăria Capitalei va sprijin proiectul ELCEN de modernizare a termocentralelor din București. Promisiunile lui Nicușor Dan vizează întreg mandatul, în timp ce mulți bucureșteni se plâng că nu au apă caldă sau căldură iarna aceasta.

Citește și: Patriarhia, mesaj tranşant pentru Guvern, după incidentele de la Constanţa: 'Statul are mandatul de a garanta libertatea religioasă şi pacea socială'

”Primăria Capitalei va sprijini proiectul pe fonduri europene al ELCEN, care vizează modernizarea a 3 dintre cele 4 mari termocentrale bucureștene, cu efecte importante în eficientizarea producției de energie și în reducerea poluării din București.

Acesta este complementar proiectului de 300 de milioane de euro pe fonduri europene, pe care l-am semnat acum două săptămâni împreună cu ministrul Fondurilor Europene.

Avem și promisiunea unui nou proiect guvernamental de 200 de milioane de euro pentru reabilitarea conductelor de termoficare din București.

Colaborăm cu Guvernul României și cu Ministerul Economiei atât pentru reabilitarea rețelelor de distribuție a energiei termice, cât și pentru modernizarea producției de energie electrică și termică în Capitală.

Rezolvarea problemei apei calde și a căldurii în paralel cu eforturile de protejare a mediului rămân priorități majore pentru Capitală în următorii patru ani.”, scrie Nicușor Dan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.