Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nu se lasă: PROTESTE în Piața Victoriei! Jandarmilor nu le-a venit să creadă când i-au văzut / TRANSMISIUNE LIVE VIDEO

UPDATE Protestul s-a încheiat.

UPDATE Protestatarii au ajuns la Palatul Parlamentului.

UPDATE Sute de persoane iau parte la protestul faţă de modificările aduse legilor justiţiei, în Iași. Oamenii s-au adunat în Piaţa Unirii, în jurul bradului de Crăciun. Protestatarii cântă „Deşteaptă-te, române!“ şi pornesc spre sediul PSD, de pe Bulevardul Ştefan cel Mare. Câteva sute de persoane au pornit în marş prin centrul oraşului.În Piaţa Unirii sunt în jur de 200 de persoane. Protestatarii scandează: „Hoţii“ şi „Dragnea la închisoare, nu la guvernare!“. Faţă de serile trecute, în care au fost proteste la sediul PSD, în centrul oraşului au venit cu mult mai mulţi oameni nemulţumiţi.

Circa 200 de oameni s-au adunat sâmbătă seara, 23 decembrie, la Monumentul Memorandiştilor din centrul Clujului. Aceşti au adus pancarte pe care scrie ”E clar! PSD distruge România!” şi ”UDMR, tot ciuma roşie!”, scrie adevarul.ro

UPDATE Protestatarii au plecat din Piața Victoriei spre Palatul Parlamentului și au apărut primele incidente cu jandarmii! Forțele de ordine s-au opus, inițial. Sute de oameni sunt în centrul orașelor Iași, Brașov, Bacău și Cluj Napoca, la această oră.

UPDATE Vuvuzele, goarne, fluiere și tobe fac parte din arsenalul celor care protestează împotriva modificărilor făcute la legile justiției. Aproape 150 de oameni sunt acum în Piață.

UPDATE La proteste, sunt și părinți cu copii mici. Manifestanții au pancarte și steagurile României. Un drapel a fost desfășurat pe gardurile de protecție instalate de jandarmi.

La această oră, zeci de oameni se află în Piața Victoriei, acolo unde protestează împotriva PSD și ALDE, coaliția de guvernare! Jandarmii au fost luați prin surprindere de numărul protestatarilor, care scandează împotriva Guvernului. Aproximativ 100 de bucureșteni sunt, cu două zile înainte de Crăciun, în fața Palatului Victoria.

STIRIPESURSE.RO transmite în formate LIVE VIDEO și TEXT protestul din Piața Victoriei.

Citește și: Carmen Iohannis, uimește, înainte de Crăciun: Ce gest a făcut Prima Doamnă a României .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.