Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omrani, după câştigarea titlului - Pentru mine acesta a fost ultimul meci la CFR Cluj

dincolodesport.ro
billel omrani

Atacantul francez Billel Omrani a declarat, duminică seara, după ce a câştigat al cincilea titlu cu CFR Cluj, că meciul cu Universitatea Craiova a fost pentru el ultimul în tricoul campioanei României şi a precizat că se va transfera la un club din străinătate, relatează agerpres.

"Pentru mine acesta a fost ultimul meci la CFR. Am discuţii cu mai multe cluburi din străinătate şi e clar că nu mai rămân în România. Dacă aş rămâne în România, aş juca doar la CFR Cluj, atât", a afirmat Omrani la postul Digi Sport 1.

Fotbalistul transferat la CFR Cluj în 2016 de la Olympique Marseille a menţionat că sezonul acesta a fost unul extrem de greu.

"Este o bucurie mare acum, lucrul cel mai important e la final. Suntem campioni pentru că am fost cei mai buni. A fost foarte greu acest sezon, în special după sezonul regulat. Pentru că am avut diferenţă de 14 puncte în faţa locului 2 şi imediat în play-off ne-am trezit că avem doar 7 puncte. Şi apoi toate echipele şi-au dat viaţa pe teren cu noi", a explicat Omrani.

CFR Cluj a câştigat al cincilea său titlu consecutiv de campioană a României la fotbal, duminică seara, după ce a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-1 (1-0), pe teren propriu, într-un meci din etapa a 9-a, penultima, a fazei play-off a Ligii I.

Echipa antrenată de Dan Petrescu are patru puncte avans faţă de principala sa urmăritoare, FCSB, înaintea ultimei etape din play-off. De remarcat că la finalul sezonului regulat, CFR avea 14 puncte în plus faţă de FCSB.

CFR Cluj şi-a trecut astfel în palmares al optulea titlu de campioană, după cele din 2008, 2010, 2012, 2018, 2019, 2020 şi 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.