Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ploaia și grindina au făcut PRĂPĂD în Pitești și pe autostrada A1 Pitești - București: Se circulă cu dificultate - VIDEO

Numeroase străzi, dar şi subsolurile unor imobile, au fost inundate, luni, în municipiul Piteşti şi mai multe localităţi limitrofe, în urma unei ploi torenţiale. Pe autostrada A1 Pitești - București, șoferii au fost nevoiți să meargă foarte încet sau chiar să tragă pe banda de urgență din cauza ploii și a grindinei. Circulația se desfășoară cu dificultate.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, în urma solicitărilor prin 112, pompierii au intervenit în mai multe zone din municipiul Piteşti, oraşul Ştefăneşti şi comunele Bascov şi Bradu, pentru evacuarea apei.

Citește și: S-a aflat adevărul care pune în dificultate MAI! Detalii incendiare despre polițista sexy promovată pe pagina Poliției Române cu ocazia vacanței de 1 Mai

Conform aceleiaşi surse, au fost sesizate şi situaţii în care unele persoane au rămas blocate în autoturisme, din cauza nivelului ridicat al apei de pe străzi.

Ploaia torenţială a cauzat şi blocaje în trafic, în special în marile intersecţii din municipiul Piteşti.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis apelează la Curtea Constituțională! Sesizare de neconstituționalitate

"Poliţiştii rutieri fluidizează traficul în zonele în care sistemele de semnalizare rutieră nu funcţionează din cauza fenomenelor meteo", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.