Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii de frontieră au salvat o migrantă din Somalia, aflată în stare de inconştienţă din cauza hipotermiei

Facebook
frontiera vama nadlac

Poliţiştii de frontieră din sectorul Sânnicolau Mare au salvat o tânără migrantă din Somalia, care se afla pe un câmp lângă graniţa cu Serbia, în stare de inconştienţă din cauza oboselii şi a hipotermiei, pe care au transportat-o la spitalul orăşenesc, acum fiind stabilizată şi externată.

În timpul unei misiuni de supraveghere a graniţei cu Serbia, poliţiştii de frontieră din cadrul sectorului Sânnicolau Mare au descoperit, la aproximativ 100 metri de frontiera cu ţara vecină, o femeie căzută pe câmp, în stare inconştienţă. Imediat i-au acordat primul ajutor şi au solicitat sprijin medical, persoana în cauză, aflată în stare avansată de oboseală şi hipotermie, fiind transportată la spital şi, în prezent, fiind în afara oricărui pericol, arată un comunicat al Poliţiei de Frontieră Timişoara, remis, vineri, AGERPRES.

Ulterior, femeia a fost condusă la sediul Sectorului Sânnicolau Mare pentru verificări, unde s-a stabilit că este cetăţean din Somalia, în vârstă de 18 ani. Ea a declarat că a mers pe jos câteva ore din Serbia în România cu scopul de a trece ilegal frontiera şi de a ajunge ulterior în Germania.

În continuare poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză, iar la finalizare urmează a fi dispuse măsurile legale care se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.