Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii au reluat căutările bărbatului luat vineri de viiturile râului Cracău

agerpres
viitura

Pompierii au reluat, luni, căutările bărbatului luat vineri de viiturile râului Cracău, în timp ce încerca să traverseze apa, potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, scrie Agerpres.

Şi în cursul zilei de duminică au fost efectuate căutări, însă fără niciun rezultat. 

Bărbatul dispărut are 58 ani şi este din satul Căciuleşti, comuna Girov, iar vineri a dispărut de la domiciliu. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a constatat că bărbatul traversa, zilnic, râul Cracău, în dreptul fabricii de in, pentru a merge la concubina sa. 

Vineri se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a fost sfătuit de tatăl său să nu traverseze râul deoarece debitul era crescut în urma precipitaţiilor. Bărbatul nu a ascultat sfatul acestuia şi a plecat la concubină, dar nu a mai ajuns nici la aceasta şi nici acasă, motiv pentru care se bănuieşte că a fost luat de viitură.

Citește și: Caz șocant la Vaslui! O fetiță de doi ani şi jumătate a murit înecată într-un bidon în care părinții adunau apă

Un alt bărbat a fost luat de viituri, sâmbătă, iar trupul său a fost găsit a doua zi la câţiva kilometri distanţă, după ce apele râului Cuejdi s-au retras. Victima culegea lemne cu o cange de pe râu, în localitatea Gârcina, şi a fost surprins de viitură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.