Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost reținut un luptător K1:'Bodyguardul lui Dumnezeu' l-a șantajat pe Eduard Irimia / VIDEO

Scandal imens cu iz penal în sportul românesc. Ameninţările şi şantajul au ajuns pe masa oamenilor legii. Dar ce s-a întâmplat. Luptătorul Mihai Ursu, zis şi 'bodyguardul lui Dumnezeu' l-a ameninţat pe promoterul Eduard Irimia. Oamenii legii au aflat totul şi l-au reţinut pe Ursu.

Citește și: Conduce în SÂNII GOI, dar cu centura pusă: IMAGINI de senzație cu o femeie, la volan / VIDEO

Potrivit politistilor, individul l-a amenintat si constrans in repetate randuri pe Irimia pentru a-l promova la galele superkombat. Barbatul a fost acum retinut alături de un prieten de-al său, Cosmin Mihai Gâscă. Mircea Ursu, zis Samson, este principalul suspect in acest dosar, in care politistii vorbesc despre mai multe infractiuni- santaj, amenintare, port fara drept de arme neletale. Anchetatorii spun ca luptatorul de 35 de ani l-a amenintat pe organizatorul de competitii sportive ca sa-l promoveze la concursuri, showuri televizate si gale sportive de pe urma carora suspectul primea importante sume de bani.

Citește și: Cu ea a înșelat-o Cristiano Ronaldo pe Irina Shayk: Da, e ROMÂNCĂ / FOTO

In acest scop, i-ar fi trimis lui Irimia pe Facebook o poza cu un pistol si i-a spus: "Acesta e ultimul lucru pe care il vei vedea daca nu faci cum iti spun eu." Impreuna cu un alt barbat de 27 de ani, luptatorul mai este acuzat ca l-a amenintat pe administratorul unui restaurant din Snagov ca sa-i angajeze pe cei doi ca bodyguarzi. In urma perchezitiilor, politistii au ridica 11 sabi si 2 pistoale cu gaz. Au fost retinuti amandoi pentru 24 de ore, anunţă ProTV. În urma unor percheziţii, au fost ridicate 11 săbii şi două pistoale cu gaz şi arme de foc supuse autorizării.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.