Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rafael van der Vaart l-a criticat pe Harry Maguire, fundașul pentru care Manchester United a plătit o sumă foarte mare, 87 de milioane de euro

www.worldsoccer.com
manchester united

Rafael van der Vaart l-a criticat pe Harry Maguire, fundașul pentru care Manchester United a plătit o sumă foarte mare, 87 de milioane de euro, bani ce au ajuns în contul celor de la Leicester, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Nebunie mare în cazul Caracal! Anchetatorii i-au interzis lui Dincă: ‘S-a dat ordin pe unitate să nu aibă acces’

Olandezul trecut în cariera sa pe la echipe precum Ajax, Tottenham sau Real Madrid a criticat aspru poitica de transferuri a ”diavolilor”: ”Dacă mă duc să joc cu băieții, cu fotbaliștii amatori, duminică la prânz, găsesc trei jucători care pot face ce face Maguire pe teren. Poate e puțin prostesc ceea ce spun, dar chiar cred asta”, a spus Van der Vaart, pentru Ziggo Sport. Fostul mijlocaș și-a amintit de un meci din Liga Națiunilor între Olanda și Anglia, câștigat de ”Portocala mecanică”, scor 3-1. Virgil Van Dijk și Harry Maguire au fost, și atunci, adversari, iar Van der Vaart susține că, în acel meci, Maguire a fost cel mai slab de pe teren.

Citește și: Sorina Matei scoate la lumină o ‘coincidență’ ciudată în cazul Dan Barna-RISE Project! Mutare neașteptată

”Îmi amintesc că am discutat în studiou, la televiziune, după meciul cu Anglia din Liga Naţiunilor (n.r. câştigat de Olanda cu 3-1). Am făcut analiza partidei şi am ajuns la concluzia că Maguire a fost de departe cel mai slab de pe teren. La două luni distanţă, l-a luat United pe 90 de milioane de euro. Incredibil! Dacă el valorează atât, Van Dijk costă cel puţin 300 de milioane de euro” – Van der Vaart.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.