Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, avertisment pentru un Iohannis 'adormit': 'Dragnea și ai lui se pregătesc să lovească'

raresBigdan

Jurnalistul Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii "Jocuri de putere" de la Realitatea TV, anunţă "un uragan" pe scena politică. Acesta avertizează că "binomul" PSD-ALDE încearcă să-l adoarmă şi să-l izoleze pe preşedintele Iohannis, pentru a se putea replia şi pentru a lovi decisiv în final. Afirmaţiile sunt făcute într-o analiză intitulată "De la un Președinte pentru liniştea noastră la un Preşedinte izolat în linişte şi cu minuţiozitate", publicată pe Facebook.

Vezi şi: Parlamentul îl acuză OFICIAL pe Iohannis de ABUZ și UZURPARE

Vezi şi: Dragnea îi dă REPLICA lui Ponta: Nu voi accepta demisia/ VIDEO

"Binomul PSD-ALDE a luat o pauză tactică de la intențiile de a-l scoate pe Iohannis de la butoane, iar ce urmează, după cum ne spune manualul, se numește diviziunea socială a muncii. Urmează un uragan care va face Catrina să pară o adiere. Întrebarea e doar când vor lovi. Când va urma asaltul final? Va fi dus tot de Șerban/Codrin/Nicolicea și Olguța sau vor intra și Illuminati roșii de tip Rus/Oprișan/Ponta/Katy/Năstase/Ilici?

Președinții celor două Camere și-au împărțit misiunile – polițistul bun și polițistul rău - și joacă în piesa vieții lor. Dragnea a trebuit să-și atenueze imaginea de lider maxim de care s-a agățat Tăriceanu cu plăcerea unei căpușe înfipte în călcâiul elefantului și a ajuns să cante dulce, ca un pițigoi de Baragan. După lecția administrată de peste 500.000 de români deștepți, poate fi chiar credibil. De cealaltă parte, Tăriceanu nu poate face nicio tumbă, pentru că nimeni nu va crede că e chiar el. Deci zice Aria Calomniei cu sentimentul că a scris-o chiar el. Are un tupeu de mardeias de Ferentari chiar daca a avut sansa de a trai intr-o casa cu o biblioteca de vreo 10.000 de volume. De unii nu se prinde insa cartea din biblioteca pentru ca ii fascineaza doar cartile de joc.

Care este insa scopul? Marea Adormire! Dragnea i-a promis probabil președintelui, prin emisari cu steagul alb, că de-acum va fi cuminte, deci poate fi iertat deși era să scoată România de pe orbită si a recapitulat "restaurația" zile in sir. Numai cine nu muncește nu greșește! Iar Iohannis probabil i-a și crezut. Glasul mieros al Liviului l-a trimis la somn ușor, dar mai ales util. Util până când PSD-ALDE își reface forțele de imagine pe afara si va încerca sa adoarma cu cadouri sociale corpul civic. După care îl vor „executa”. Sau cel puțin nu ma îndoiesc ca vor spera.

Dar vă întreb pe voi: credeți că un hoț de buzunare nimerit într-un autobuz plin de nevăzători va fi brusc atins de interdicția din porunca a 8-a? Bingo! După cum nici somnul președintelui nu îl va îndemna pe Dragnea și ai lui să renunțe la plan. O curtezană care umblă despuiată printr-o unitate de infanterie nu se poate aștepta ca soldații doar să-i cânte psalmi. Presedintele a avut 3 saptamani faste iar acum pare tot mai absent si moale, adormit de cantul ielelor.

Dragnea acum e în corzi, dar nu arată, și, mai ales, nu se schimbă. Când se va împuternici, va lovi din nou. O va face năpraznic. Pentru că între timp a acumulat frustrările celui care a avut totul și în 30 de zile a devenit aproape nimic. La 20 ianuarie avea România la picioare, mai ales după vizita și masa bine orchestrată și achitată la Donald. Nu rățoiul, ci taman cel mai puternic om al planetei.

Însă l-a mâncat în fund și, după porcăria OUG 13, își aștepta sfârșitul, chiar dacă nu era împăcat cu viitorul său. Doar că... ce idee i-a venit! Ia să-i tragă niște cântece de leagăn! Căci și-a adus aminte că Iohannis e dascăl de fizică. Dacă era de istorie, știa că, pentru a nu auzi sirenele, Ulise și-a pus ceară în urechi.

Lui Dragnea i-a ținut figura! Așa cum i-a ținut și lui Ponta în primele luni de mandat ale lui Iohannis. În locul său, îi trimiteam după țigări cu șuturi în genunchi!

Dar totuși de ce se lasă pesediștii buni, cred ca or mai fi si din astia:) călcați în picioare de Dragnea și baronii sudului și bătuți cu rigla peste degete de Shhaideh? Pentru că li se merită! Ei știu ce știm toți, cu excepția președintelui nostru: Dragnea și ai lui se pregătesc să lovească. Romania e parcarea lor in mintile lor și vor acționa. Cat de curand. mai ales ca liberalii se sfasaie intre ei iar useristii isi cauta liderii si busola. Sau liderii cu busola", scrie Rareş Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.