Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTĂTOR O tânără povestește cum tatăl ei a MURIT după ce a fost tratat de coronavirus FĂRĂ să fie consultat de medici

G4Media.ro
pacient, spital

Românii mor pe capete în plină epidemie încă nedeclarată oficial de coronavirus. Dacă majoriatatea celor care ajung la ATI își pierd viața, nici cei care se tratează acasă după indicațiile medicilor nu au mai mult noroc. O femeie a povestit cum tatăl ei a murit după ce a fost tratat de coronavirus fără să fie consultat de medicul de familie.

Citește și: Bătaie de joc: 60% din măştile de pe piaţă sunt neconforme. Amenzi pentru Kaufland, Mega Image, Auchan, Lidl, Profi, Sensiblu, Help Net, DM

”Am sunat la medicul de familie, care nu l-a consultat, doar i-a dat o reţetă de azitromicină, fără să îl vadă, fără să îl consulte” , susține tânăra din Buzău. Azitromicina este un antibiotic puternic prescris în cazul pacienţilor confirmaţi cu COVID. Tatăl Laurei a luat cinci zile medicamentul, exact cum a fost sfătuit de medicul său. Dar în loc să se simtă mai bine, starea sa de sănătate se agrava pe zi ce trece.

”Practic nu puteai să mai vorbeşti cu el, pentru că el pica într-o stare de somnolenţă, nu mai putea să fie conştient din cauza lipsei de oxigenare a creierului” , povestește Laura, conform observatornews.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.