Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL MOSTRU - Avocatul lui Dincă îl acuză pe Tonel Pop că 'mereu vrea circ. Intervine aiurea, se plictisise de audiere'

Antena 3
Claudiu Lasconschi

Claudiu Lascoschi, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, a spus că a ieșit de la audiere o singură dată cu încuviințarea procurorului, și nu de mai multe ori, așa cum susține avocatul familiei Luizei. Lascoschi mai precizează că Tonel Pop „vrea mereu circ”, conform Mediafax.

Citește și: BREAKING Alexandru Cumpănașu a suferit un preinfarct (România TV)

„Domnul Tonel a vrut să se întrerupă din câte am înțeles. Am fost la toaleta, atât, doar o singură dată. Am făcut semn că ies, s-a încuviințat de către procuror că pot să ies și cam asta este. (...) A fost o chestie de un minut aproximativ, când am mers la toaletă, am făcut semn, se discuta liber, era și domnul Tonel de față, deci nicio problemă”, a spus Claudiu Lascoschi, la ieșirea de la sediul IGPR.

Avocatul din oficiu al lui Dincă a mai precizat că Tonel Pop s-ar fi „plictisit de audiere”.

„Păi domnul Tonel mereu vrea circ. Intervine aiurea, în fine, nu vreau să comentez că nu are rost. Probabil că se plictisise de audiere“, a explicat Lascoschi.

Acesta a mai precizat că Gheorghe Dincă este cooperant.

Audierea de marți a lui Gheorghe Dincă a fost oprită de procurorul de caz după ce avocatul din oficiu al acestuia a părăsit de mai multe ori camera de anchetă, lăsându-l fără asistență juridică, iar ulterior a făcut o criză de nervi, spune avocatul Tonel Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.