Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE INCREDIBILE cu un senator: Prins cu viteză, i-a mințit pe polițiști că are CORONAVIRUS / Tanczos Barna: Am plătit amenda, n-am păcălit pe nimeni

cdep.ro
Tanczos Barna

Senatorul UDMR Tanczos Barna a fost prins de polițiști, circulând cu viteză, în localitatea Olteni din Covasna. Ca să scape basma curată, parlamentarul i-a mințit pe agenți că are coronavirus și că se duce la spital.

UPDATE. Senatorul a confirmat, la DIGI24, faptul că a fost oprit de poliție, dar spune că nu i-a păcălit pe agenți. Și asta pentru că, spune parlamentarul, i-a transmis polițistului că merge la București pentru a face trstul pentru coronavirus, în condițiile în care cu o zi înainte un coleg de-al său senator fusese depistat pozitiv. Tanczos Barna precizează că a plătit amenda și că nu înțelege de ce se spune că a mințit.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, atunci când un echipaj de poliție rutieră, aflat în timpul serviciului pe DN 12, au oprit pentru control autoturismul marca Audi, întrucât depășise viteza legală admisă pe acel sector de drum.

Citește și: Coronavirusul lovește și în Loteria Română! Începând de astăzi vor fi închise agențiile loto

Șoferul a deschis geamul și a declarat că merge la București deoarece a fost chemat, fiind pozitiv la COVID 19. Agentul de poliție a păstrat o distanță de aproximativ 2 metri față de autoturism. Agentul era echipat cu mască și mănuși, iar după momentul luării măsurilor legale, ambii agenții s-u dezinfectat și și-au schimbat echipamentul de protecție.

A fost anunțat medicul unității care a legătura cu DSP-ul și, în urma verificărilor s-a constatat ca Tanczos Barna nu a fost testat pentru COVID 19.

Citește și: Cercetătorii au descoperit! Cât timp rezistă coronavirusul în aer

Acesta este senator de Harghita și a afirmat ca a fost la un eveniment împreună cu senatorul de Constanța, depistat pozitiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.