Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Semnal lansat de ministrul Muncii: Să fim pregătiţi pentru a reacţiona rapid în cazul unor potenţiale ameninţări la adresa securităţii şi sănătăţii lucrătorilor

psd.ro
Marius Budăi

Ziua Internaţională a Securităţii şi Sănătăţii în Muncă din acest an, care se serbează pe data de 28 aprilie, se axează pe participare şi dialog social în crearea unei culturi pozitive a securităţii şi sănătăţii în muncă, a scris ministrul Muncii, Marius Budăi, pe pagina sa de Facebook.

"În fiecare an, pe 28 aprilie, Organizaţia Internaţională a Muncii (OIM) marchează Ziua Internaţională a Securităţii şi Sănătăţii în Muncă pentru a promova prevenirea accidentelor şi a bolilor profesionale la nivel global. Sub deviza 'Ce am învăţat din criza COVID-19? Consolidarea dialogului social către o cultură a securităţii şi sănătăţii', Ziua Internaţională a Securităţii şi Sănătăţii în Muncă din acest an se axează pe participare şi dialog social în crearea unei culturi pozitive a securităţii şi sănătăţii în muncă.

Semnal lansat de ministrul Muncii: Să fim pregătiţi pentru a reacţiona rapid în cazul unor potenţiale ameninţări la adresa securităţii şi sănătăţii lucrătorilor

De-a lungul pandemiei de COVID-19, am constatat cu toţii că un sistem de sănătate şi securitate puternic, cu includerea participării guvernelor, angajatorilor, lucrătorilor, actorilor din sănătatea publică şi a tuturor părţilor relevante la nivel naţional şi din întreprinderi, a fost crucial în protejarea mediului de lucru şi protejarea securităţii şi sănătăţii lucrătorilor. Prin urmare, dincolo de creşterea nivelului de conştientizare a nevoii de a asigura protecţia continuă împotriva riscurilor profesionale tradiţionale, trebuie să fim pregătiţi pentru a reacţiona rapid şi în cazul unor potenţiale ameninţări la adresa securităţii şi sănătăţii lucrătorilor", a notat el, relatează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.