Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soluțiile lui Daniel Funeriu: Fie PNL și PSD își împart Președintele și Premierul, fie USR PNL renunță la ultraprogresiști și useliști

variante

Fostul ministru Daniel Funeriu consideră că pentru evitarea unui „tămbălău non-stop” pe scena politică sunt doar două soluții.

„1) o alianță asumată PNL-PSD, care include şi perioada 2024-2028, într-un mod simplu: un partid dă preşedintele (cel care câştigă în luptă dreaptă) şi celălalt premierul.

2) O alianță asumată, inclusiv 2024-2028 USR-PNL. USR să renunțe la ciudații lor şi la măsurile ultraprogresiste (au apărut nişte personaje foarte toxice în guvernul Cioloş recent picat) şi PNL la useliştii care încă mişună.

Aceste soluții sunt singurele care pot asigura un început de recredibilizare a statului şi restabilire a autorității. Pentru că, după absența creierului la politicieni, cea mai gravă chestiune e absența autorității, fermentul începutului disoluției autorității statului. Orice altă soluție va duce la tămbălău non-stop până în 2028. Trust me”, a scris Funeriu pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.