Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STIRIPESURSE.RO are confirmarea: PS Gurie se vindecase de COVID-19, cu o săptămână înainte de a muri

basilica.ro
PS Gurie

Episcopul Devei și Hunedoarei, PS Gurie, a murit, joi, în jurul orei 13:00, în timp ce medicii încercau să îl urce în elicopter, pentru a-l transfera de la Deva la un spital din Târgu-Mureș. Inima ierarhului a cedat de două ori. Prima dată, medicii au reușit să îl resusciteze, însă a doua oară au fost neputincioși. PS Gurie era intubat, după ce plămânii săi fuseseră afectați în proporție de peste 80%.

STIRIPESURSE.RO a anunțat, în exclusivitate, decesul lui PS Gurie și a prezentat, în premieră, dovadă că ierarhul hunedorean fusese vaccinat, încă din luna iunie, cu vaccinul Johnson&Johnson. Pe certificatul de deces, cauza morții este trecută cea de stop-cardiorespirator.

Citește și: Detalii CUTREMURĂTOARE din ultimele clipe din viața Preasfințitului Gurie: Inima i s-a oprit de două ori, exact când trebuia urcat în elicopter

Deși în spațiul public circulă informația că PS Gurie a murit de COVID-19, STIRIPESURSE.RO are informații certe, atât din mediul medical devean, cât și dintre apropiații intimi ai fostului episcop, că ierarhul se vindecase de COVID-19 cu o săptămână înainte de a deceda.

”Ultimul test pe care i l-am făcut, cel din urmă cu o săptămână, a ieșit negativ. PS Gurie nu a murit de COVID, ci din cauza faptului că i s-a oprit inima, a făcut stop-cardiorespirator.”, ne-au spus medicii de la Spitalul din Deva.

Citește și: STIRIPESURSE.RO prezintă DOVADA că PS Gurie era vaccinat anti-COVID, dar tot a fost răpus de virus

Apropiații fostului episcop ne-au declarat că acesta suferea de diabet. Totodată, aceștia au spus, pentru STIRIPESURSE.RO, că medicii le-au confirmat că PS Gurie nu mai avea virusul, iar înmormântarea se poate face fără nicio teamă de transmitere de la cadavru, așa cum susțineau unii. Dovadă că sicriul nu este sigilat, ci deschis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.