Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA, imagini teribile: Un fost primar din California moare într-un accident aviatic sub privirile celor prezenți pe o celebră plajă - VIDEO

reuters.com
avion prabusit sua

O anchetă a fost în desfăşurare vineri după prăbuşirea fatală a unui avion de mici dimensiuni pe plaja Santa Monica, unde mulţi turişti se adună în fiecare an pentru a admira capătul celebrei Route 66, la porţile oraşului Los Angeles, notează AFP, citat de Agerpres.

Imaginile accidentului, care a avut loc joi la sfârşitul după-amiezii, au făcut rapid turul reţelelor sociale.

O înregistrare video a prăbuşirii arată aparatul zburând periculos de jos în apropierea celebrului dig care domină plaja cu parcul său de distracţii, înainte de a se prăbuşi la câteva zeci de metri distanţă şi de a se răsturna violent pe nisip, sub privirea nedumerită a trecătorilor.

Un fost primar al oraşului Santa Monica, Rex Minter, a murit în accident, potrivit autorităţilor. Nonagenarul era singurul pasager de la bordul acestui mic Cessna 150.

A fost deschisă o anchetă şi autorităţile nu au făcut publice nicio informaţie cu privire la starea pilotului avionului. El "a raportat probleme la motor după ce a părăsit aeroportul Santa Monica", potrivit unui purtător de cuvânt al Administraţiei federale a aviaţiei.

Pe plajă, martorilor accidentului le-a fost greu să realizeze ce se întâmplă. Santa Monica Beach este un loc foarte popular în regiunea Los Angeles, atât pentru turiştii internaţionali, cât şi pentru localnici. Pe celebrul său dig din lemn trec în fiecare an nouă milioane de vizitatori, potrivit site-ului parcului său de distracţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.