Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vezi ce rute aeriene cu decolare din Timisoara se pot redeschide din mai

http://atwonline.com/airline-financials/wizz-air-3q-profit-falls-57-rising-fuel-labor-expenses
Wizzair
Operatorul aerian Wizz Air a anuntat sambata ca este pregatit sa-si redeschida baza de la Timisoara incepand cu data de 1 mai 2020, dar reluarea operatiunilor de zbor depinde de decizia autoritatilor de a elimina sau prelungi actualele restrictii de zbor catre si dinspre Romania.
Compania a mentionat faptul ca, incepand cu luna mai, daca nu vor exista noi restrictii, zborurile ar putea fi reluate pe ruta dinspre Timisoara spre Bruxelles Charleroi (Belgia), Paris Beauvais (Franţa), Barcelona El Prat (Spania), Dortmund, Frankfurt Hahn (Germania), Roma Ciampino (Italia), Londra Luton (Marea Britanie).
Pentru a ajuta pasagerii si echipajul sa calatoreasca in siguranta si fara griji, Wizz Air a introdus mai multe masuri suplimentare de securitate pentru a sustine masura distantarii sociale pe parcursul imbarcarii si un nivel crescut de curatenie la bord. Astfel, calatorii ar trebui sa efectueze check-in-ul si orice achizitie de servicii online, cum ar fi plata pentru bagaje aditionale, pentru a reduce orice interactiune care nu este esentiala la aeroport. In plus, echipajul de cabina va purta masti si manusi pe toata durata zborului si va distribui servetele de igienizare fiecarui pasager. Totodata, cumparaturile la bord sunt permise si se recomanda ca plata acestora sa se realizeze prin mijloace contactless pentru a reduce la minimum contactul fizic.
"Wizz Air va continua procedura sa stricta de curatenie zilnica, intreaga aeronava fiind dezinfectata peste noapte conform recomandarilor in vigoare", notează operatorul aerian intr-un comunicat de presa..
--
Speranta Anghel

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.