Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, reacție dură împotriva celor de la PNL și USR: 'Să ia procente câte grade sunt în blocurile din București'

Liderul PRO România, Victor Ponta, se arată dezamăgit de modul în care conduc reprezentanții PNL și USR-PLUS Bucureștiul. În calitatea sa de bucureștean, Ponta spune că „așa bătaie de joc nu am mai văzut”. El denunță atitudinea aleșilor locali de a se lupta mai mult pentru partid, în detrimentul cetățenilor.

Citește și: Ludovic Orban critică Ungaria și Polonia în privința respectării statului de drept: 'Trebuie să își retragă vetoul împotriva acestor două decizii majore'

„Bun - sa ia PNL procente in Bucuresti cate grade sunt in blocurile oamenilor din multe cartiere din Bucuresti! Si USR cate gunoaie s-au ridicat zilele acestea din Sectorul 1! Cam asta merita!

Deci apa calda si caldura NU! Gunoaie pe strazi DA! Burse pentru elevi NU!

A venit Nicușor Dan - si face ce facea Gabriela Firea = campanie pentru Partid!

Sunt nascut si crescut in Bucuresti - asa bataie de joc la adresa oamenilor nu am vazut! Totul pentru Partid - nimic pentru bucuresteni!”, a spus liderul PRO România, Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Prima reacție a managerului spitalului groazei din Reșița: 'Pozele demonstrează neputința sistemului. A fost rândul Reșiței!' .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.