Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, reacţie sarcastică după ce Ghinea NU a votat moţiunea: 'Unii cred că merge doar cu poveşti şi scris pe Facebook'

ponta obraz

Spre deosebire de alţi parlamentari care au obţinut pe 26 mai mandate de europarlamentari, Cristian Ghinea (USR) a decis să demisioneze luni din Parlament şi să lipsească de la votul pe moţiunea de cenzură. Gestul acestuia este taxat de Victor Ponta, care oferă exemplul lui Mihai Tudose, eurodeputat Pro România care a votat moţiunea împotriva Guvernului Dăncilă.

"Mihai Tudose a votat azi la motiunea de cenzura - maine isi va da demisia din Parlamentul Romaniei ca sa isi preia mandatul de europarlamentar/ pentru ca asa am promis!

Ah - si eu care credeam ca o sa voteze motiunea chiar si Dacian Ciolos (ca asa se lauda uitand ca nu e parlamentar) / unii cred ca merge doar cu povesti si scris pe Facebook!!!

Noi suntem PRO - ei sunt doar CONTRA!", scrie Victor Ponta pe Facebook.

Dan Barna, preşedintele USR, a explicat la România TV absenţa colegului său de la votul pe moţiunea de cenzură. "A demisionat de ieri, azi e la Bruxelles, sunt alegeri la grupul europarlamentar. El este europarlamentar al României și trebuia să onoreze invitația", a precizat Barna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.