Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victorie în instanță pentru fiul lui Liviu Dragnea - A câștigat un proces privind date bancare publicate într-un articol

stefan valentin dragnea

Valentin Dragnea, fiul liderului PSD, a câștigat procesul intentat CEC Bank, după ce într-un articol de presă au apărut datele sale bancare, decizia nefiind definitivă, potrivit ziare.com.

Este vorba despre un articol în care apărea extrasul de cont al lui Valentin Dragnea, document emis de sucursala CEC Bank din Corabia

"Admite in parte cererea. Constata caracterul ilicit al faptei paratei (CEC Bank - n.red.) de a genera in datele de 28 septembrie 2017 si 15 decembrie 2017, fara acordul reclamantului (Valentin Stefan Dragnea - n.red.), doua extrase de cont si de a le furniza unor terte persoane pentru a fi facute publice. Respinge in rest cererea, ca neintemeiata.

Obliga parata la plata catre reclamant a cheltuielilor de judecata in suma de 5.000 lei, cu aplicarea dispozitiilor 453 alin. 2 C.proc.civ. Cu drept de apel in 30 zile de la comunicare", este minuta Tribunalului Bucuresti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.